Kunngjøringer 11. - 18. august:

Høstens første messe på Otta feires søndag 18. august kl. 1700

Lillehammer:

Mariakirken, Weidemannsgate 3 B, 2613 Lillehammer

Søndag 11. august: Høymesse kl. 1100

Onsdag 14. august: Messe kl. 1100

Torsdag 15. august: Messe kl. 1800

Fredag 16. august: Messe kl. 1800

Lørdag 17. august: Messe kl. 1000, etter tridentinsk ritus

Søndag 18. august: Høymesse kl. 1100

Gjøvik:

Engehaugen kirke, Gjennomfaret 2, 2818 Gjøvik.

Messe i Engehaugen kirke, mai 2019. Foto: Kristine T. G. Hardeberg

Søndag 23. juni: Høymesse kl. 1700 – siste høymesse på Gjøvik før sommerferien.

Søndag 25. august: Høymesse kl. 1700 – første høymesse etter sommerferien.

Otta:

Bykirka, Storgata 21, 2670 Otta

Korsvei på Otta. Foto: Nikoline Myklevik

Messene på Otta feires en gang i måneden, og det på den 3. søndagen kl. 1700

Husk messe på Otta søndag 18. august kl. 1700. (Det er ikke katekese denne dagen)

Katolsk kirke på Gjøvik fra høsten 2019:

Det er en stor glede å få meddele at vi fra høsten får vår egen katolske kirke på Gjøvik.

Bispedømmet har kjøpt Frelsesarmeens gamle lokaler i Bassengvegen 1, midt i Gjøvik sentrum for 3, 65 millioner kroner, og fra høsten vil disse lokalene bli vår egen kirke med plass til om lag 100 – 120 personer. Dette vil bety svært mye for våre troende i gjøvikområdet som nå får sitt eget gudshus.

Søndag 23. juni er siste messe i Engehaugen kirke før sommerferien, og første messe etter ferien blir søndag 25. august. Vi begynne høstens messefeiringer i Engehaugen kirke mens vår egen gjøres klar, og så vil vi komme tilbake til når vi flytter til vår egen kirke.

Trenger du selskapslokale eller møterom?

Mariakirken katolske menighet i Weidemannsgate på Lillehammer leier ut ny, moderne sal og møterom. Salen rommer til vanlig 60 personer, med mulighet til å utvide til 80 plasser. Nytt stort kjøkken med kapasitet til 80 personer, tre møterom for opp til 15 deltagere. I dag parkeringsplass for ca. 20 biler og fra våren 30 plasser. Full HC tilgjengelighet. For spørsmål, pris og leie; skriv til menighetskontoret på mail: Lillehammer@katolsk.no

Pilegrimsreise til Oberammergau i Tyskland i 2020.

I juli 2020 arrangeres det en pilegrimsreise til Oberammergau i det sydlige Tyskland. p. Reidar fra Mariakirken på Lillehammer blir med som pilegrimsprest og reiseleder er Ellen K. Wergeland fra Porsgrunn. Det er nå mulig å melde seg på, se informasjon nedenfor.

Du kan nå melde deg på hvis du vet at du vil bli med, skriv da til Ellen eller p. Reidar.

Ta også kontakt hvis du er interessert men ikke helt sikker ennå, slik at vi får en oversikt over interesserte.

Fotografier fra Mariakirken menighet